Babyshower

I går våknet jeg kjempe energisk og glad. Det er lenge siden da jeg som oftest er ganske kvalm og sliten når jeg står opp. Men ikke i går, da var energien og humøret på topp med engang og jeg begynte å rydde og vaske! Jeg har til og med sortert ting i det sykt rotete klesskapet mitt som er fyllt med alt i fra hermetikkbokser, papp og klær.
Jeg samler på så mye rart. Men det var en veldig bra dag, også fordi jeg skulle opp til mamma å spise pai, den er jo så god! Så jeg dro opp til henne på kvelden sammen med søsteren min, når vi kommer inn døra blir jeg overrasket av en hel gjeng som roper "surprise" foran meg. Jeg ble helt satt ut! Der satt de hele gjengen oppe hos mamma å har laga verdens fineste babyshower til meg! Herlighet så heldig jeg er!  Det var en utrolig koselig kveld, det er så kjekt når du har alle samla på enplass for det skjer jo nesten aldri. Jeg ble så sinnsykt mett også, for der var det ikke bare pai.  De hadde stelt i stand med pastasalat, wraps, kaker og mye annet godt! Jeg fikk også så mange fine gaver, absolutt alt jeg trenger! Brystpumpe, babynest, ammepute og klær. Jeg er helt overveldet! For noen fantastiske mennesker jeg har i livet ♥. 

       

       

       

       


2 kommentarer

mediakaos

10.01.2016 kl.18:01

Så koselig ! Babyshower var ikke "in" her i Norge enda, da jeg fikk mine. Så kjempekoselig ut, og så mange fine ting du fikk!

Amalie H

14.03.2016 kl.23:30

mediakaos: Det var utrolig koselig! Det var ikke "in" da jeg fikk første heller, så veldig kjekt å få oppleve det nå :-)

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits