Godt nyttår!Godt nyttår!
Vi var hos moren min i går å feira dagen, veldig kjekt og avslappende. Hun hadde laga til et fantastisk veggismåltid til meg og søstra mi å begynner virkelig og få teken på det!
Aron og Lotte sprang rundt som noen ville apekatter hele kvelden mens vi andre satt rundt bordet å diskuterte alt i fra politikk til madonna. Siden mamma bor langt opp på fjellet er utsikten når klokken slår midnatt helt fantastisk. Vi ser det meste, men jeg tok ingen bilder. Aron var litt redd for å stå ute så vi så på fra stue vinduet og prata om hva de forskjellige rakettene lignet på. Noen så akkurat ut som en brokkoli, flere grønnsaksfat og av og til kunne det se ut som personer som fløy opp i himmelen som supermann.
Når vi skulle hjemmover var han ganske bekymret for om vi kom til å bli truffet, men jeg forklarer at det ikke er farlig, vi er ikke i nærheten av der de tenner på også videre...
Han er allikevel bekymret for alt. "Hva om de rakettene båtene sender opp faller ned å treffer en hval eller en delfin"  og " hva om det kommer en i fullfart å treffer oss eller at det begynner og brenne, tenk om huset begynner å brenne" . Men jeg sier at han bare skal ta det heelt med ro. Når vi nesten er hjemme å kommer ut av tunnelen ser vi fjellet på øya foran oss i full brann. Aron blir helt i hundre og snakker i et sett om hvordan fjellet har åpnet seg som en vulkan og spruter ut lava. Vi prøver å si at det brenner men han bryr seg ikke, det der er fjellet som spruter ut lava! Han var så bekymret for at rakettene skulle starte brann eller annet, men når han først ser noe brenner da er det lava og dritkult. Det siste han sa før han la hodet på puta var at det der var noe av det kuleste han hadde sett, woow.  En stor opplevelse for han! :-)
Det var en fin avsluttning for året som har vært og jeg gleder meg masse til det nye!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits