Uke 36 ♥

Termin ♥ 30. Januar
På vei ♥ 36 Uker
Kjønn ♥ Jente

Utålmodig ♥ Veldig! Gleder meg så utrolig mye til og bare bli ferdig å få henne i armene mine!

Aktivitet innenifra ♥ Jepp!! Det blir mindre og mindre, men dette blir ei aktiv jente... hun har stupt kråke inni der siden dag en og det kan bli litt slitsomt til tider.

Bestemt navn ♥ Mest sannsynlig, men jeg må nesten se henne først for det kan jo hende det ikke passer i det hele tatt. Blir spennende å se!

Barnerom ♥ Stellekommoden er på plass. Alt det andre skal jeg prøve å få på plass nå i jula... men går litt treigt med meg.

Utstyr ♥ Alt av det mest nødvendige er klart! Eneste som gjenstår er å få det på plass og vaske det som må vaskes.

Om fødselen ♥  Jeg gleder meg faktisk mer enn jeg gruer meg nå, håper jeg får en fin fødsel! Er selvfølgelig redd for at noe skal gå galt, men er bedre forberedt denne gangen å skal reise til sykehuset med et positivt sinn! Håper jeg!

Plager ♥ Bekkenløsning, det begynner å bli gaanske jævlig... Jeg er for det meste hjemme om dagene da jeg blir helt ødelagt av bare en liten tur til butikken. Hadde det ikke vært for det tror jeg dette hadde vært en helt fantastisk graviditet!

Sulten ♥ Ikke noe mer enn vanlig... craver litt mer sjokolade og usunnheter nå da enn tidligere. Ligger sjokolade og godteri på nattbordet hele tiden, haha men det har jeg fortjent tenker jeg!

Matkikk ♥ Jeg har utroolig lyst på jalapenos, men jeg tørr ikke spise det pga halsbrann... men herregud som jeg har lyst på!

Tungt ♥ Jepp!! Føler meg som en stor hvalross å lager lyder hver gang jeg må bevege meg... bare det å rulle seg ut av senga er en utfordring. Kommer til å føle meg som den supermodellen når jeg er ferdig!
2 kommentarer

mila

30.12.2015 kl.16:12

gratulerer! Har ikke lenge igjen du da:D jeg er bare i uke 7 haha, men tia går vel bittelitt fort fremmover håper jeg.

Amalie H

01.01.2016 kl.15:05

mila: Tusentakk! Gratulerer til deg også ^^ Spennende! Håper du får en fin graviditet og ikke så alt for mange plager så går sikkert tiden fort! :D

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits