Svele på teppebutikken

De siste dagene har jeg hatt så utrolig vondt i bekkenet.. Blææææ
I dag har det vært helt ekstremt, jeg har nesten ikke klart å gå i hele dag! Har roet seg litt nå utover kvelden, men for en tung dag!
Aron har også vært helt ekstremt aktiv i dag og snudd opp ned på hele stua med krakker, puter og tepper så det ser helt herja ut her. Men det får bare være, han får fortsette i morgen...jeg gidder ikke rydde! :-D

I går kveld skulle vi en tur til butikken og på veien stakk vi innom en liten teppebutikk ned i gata hvor Aron alltid har hatt så lyst å gå inn, det ser så koselig ut med alle de fine teppene. Der traff vi to hyggelige damer som fortalte Aron at det var flygende tepper akkurat som i Aladin men de hadde ikke helt funnet måten å få de til å fly på. Aron forsøkte å stryke litt på flere av dem, men ingen begynte å sveve... Så fikk vi sveler og julebrus når vi gikk. Satt oss på en liten kant ut i gata og Aron syns det var såå koselig å ville gjøre det igjen idag! Han syns også vi burde invistere i et skikkelig persiskteppe som vi kan sitte å ha det koselig på haha :-)
3 kommentarer

14.11.2015 kl.02:26

Barn er så flotte små mennesker <3

Amalie H

14.11.2015 kl.10:47

Anonym: Det er de <3

Iselin Renée

14.11.2015 kl.11:32

Så koselig :)

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits