Uke 28

 Termin ♥ 30. Januar
På vei ♥ 28+2 Uker
Kjønn ♥ Jente

Utålmodig ♥ Nei faktisk ikke! Mange forberedelser gjenstår da så og si ingenting er på plass enda i tillegg har jeg mange julegaver som skal lages på kort tid... Prøver også å bare nyte tiden som er nå spesielt med tanke på Aron, snart har jeg jo to å tenke på og ting vil bli veldig annerledes!

Aktivitet innenifra ♥ Veldig mye! Jeg har faktisk kjent liv siden uke 13! Det har vært så mye aktivitet der inne at jeg allerede nå forstår at dette blir noe helt annet. Magen buler ut i alle veier nå mens jeg skriver dette også, haha. Blir nok ei aktiv lita jente ♥

Bestemt navn ♥ Nei.. Det er en evig diskusjon! Jeg hadde en tanke om å kalle henne Nora, bare fordi det blir Aron baklengs og det var ganske kult. Men det er ikke en god nok grunn for meg egentlig, det må ligge litt mer i det. Jeg har mine favoritter men så er vi jo to om avgjørelsen... helt umulig!

Barnerom ♥ Ikke klart i det hele tatt. Hun skal dele rom med Aron men den første tiden ska jeg ha henne på mitt rom. Men jeg må uansett lage klart rommet i god tid da jeg må ha stellekommoden osv der inne. Badet mitt er så lite at jeg er usikker på om jeg i det hele tatt vil komme meg inn døra når magen er på sitt største, haha!

Utstyr ♥ Jeg har egentlig det meste igjen fra forrige gang, utenom vogn da jeg var så lur at jeg solgte den i fjor... Så nå jakter jeg barnevogn og det er umulig for jeg aner ikke hvordan vogn jeg vil ha! Mangler ellers litt klær og diverse småtjafs. Jeg har bestemt meg for å bruke tøybleier denne gangen så det må også kjøpes inn.

Om fødselen ♥  Jeg gruer meg ganske mye! Ikke så rart med tanke på hvordan det gikk sist, håper virkelig jeg er heldigere denne gangen. Det er mulig det blir ks igjen, får se når det nærmer seg på hvor stor ungen er og om jeg tror jeg vil takle det psykisk. Men det hadde vært helt fantastisk å få oppleve en normal fødsel uten komplikasjoner!

Plager ♥ Bekkenløsning og halsbrann...Uugh

Sulten ♥ Ikke noe mer enn vanlig, men jeg blir mye fortere mett og da også mye fortere sulten igjen så...men jeg sørger alltid for å spise et eller annet så jeg går egentlig aldri sulten.

Matkikk ♥ Sylteagurk og rødbeter! Helt merkelig.

Tungt ♥ Ja det begynner å bli litt tungt, sikkert mye på grunn av bekkenløsninga også... Jeg er helt gåen på slutten av dagen, spesielt om jeg har gått mye. Det er også hele tiden press på blæra, går på do minst en gang i timen sikkert! Travelt.

2 kommentarer

Mari Brennhovd

05.11.2015 kl.12:04

ååå er så koselig å lese slike innlegg! lykke til med ungen, håper alt går bra for deg og dine <3

Amalie H

05.11.2015 kl.20:45

Mari Brennhovd: Tusentakk!! <3

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits