Litt om graviditeten

Jeg er gravid igjen! Det er ganske utrolig å tenke på. For bare noen år siden var jeg sikker på jeg ville sterilesere meg bare for å slippe og gå igjennom det samme engang til, jeg hadde aldri trodd at jeg faktisk kom til å sitte her gravid for andre gang bare 5 år etter forrige gang. Graviditeten og fødselen med Aron var en intens opplevelse og det er ganske skummelt å skulle gå igjennom det igjen - men det skal nok gå kjempe fint! Jeg gleder meg enormt mye til å få en baby til og Aron ser veldig frem til å bli storebror.

Denne graviditeten var ikke planlagt i det hele tatt, tre av venninnene mine var gravide og jeg følte meg så takknemlig for å være ferdig med det og bare kunne glede meg på deres vegne. Vi holdt babyshower for preggy nr.1 i slutten av Mai og dro på overnattingstur å kosa oss med babyprat.
Vi satt å tulla om at gravidteten hennes var smittsom for like etter henne ble nemlig Mathilde gravid og deretter Julie! Det var nesten litt skremmende hvordan de alle 3 var gravide. Mirian var sikker på at en til i rommet var gravid å ga streng beskjed om at vi andre skulle teste oss bare for å sjekke når vi kom hjem. To dager senere sitter jeg på do hjemme, bare 10 minutter før jeg måtte springe ut døra da jeg var sikker på at den ville vise negativ.
Men neida... etter et par minutter lyser det opp to streker og nesten blender meg!

        

Plutselig var livet nok engang blitt snudd på hodet og jeg må forberede meg på å bli mor igjen.
Morgenkvalmen kom ganske kjapt etter at jeg fant det ut og fra uke 8-25 har jeg kastet opp nesten hver eneste dag!
Men selvom jeg har slitt såpass mye med hypermesis har jeg overlevd med bare en natt på sykehus.
Det har vært ganske travelt så langt skal jeg være helt ærlig... Denne graviditeten har vært noe helt annet enn med Aron!
Det å henge over doskåla hele tiden og trenge flere timer på morgenen før jeg tørr å bevege meg ut døra... Fikk nesten ikke i meg mat og satt igjen med null energi.
Men i det siste har det blitt mye bedre. Forrige uke kastet jeg bare opp 2 ganger og det er ganske nice! Men plagene slutter ikke der, for nå har jeg bekkenløsning.
Det er helt pyton!
Så dette kan bli en lang graviditet om jeg skal være så dårlig.

Men jeg gleder meg så utrolig mye!! Det skal bli så kjekt å få oppleve alle gledene rundt det å få barn igjen. Denne gangen vet jeg også mer om hva som vil møte meg og jeg er mer forberedt. I slutten av August dro vi på ultralyd og terminen ble satt til 30. Januar - dagen etter Arons bursdag! Håper virkelig jeg har litt flaks denne gangen så jeg heller føder 2 uker før tida enn 2 uker etter som sist. Hadde vært greit med et lite mellomrom mellom bursdagene! Men baby hadde det kjempe fint i magen og vi fikk vite at det er ei lita jente! ♥

                          

                         Har ikke vært så flink å dokumentere underveis, men det skal jeg bli bedre på nå fremmover! :-)

      

Aron gleder seg utrolig mye til å bli storebror! Han syntes det var litt kjedelig med en jente i starten men nå ser han veldig frem til det.
Han prater med henne og kan ligge lenge å bare stryke å holde på magen for å kjenne etter spark ♥  Han har også gått igjennom endel av sine egne ting å funnet ut hva babyen kan arve som ikke han bruker lenger. Han skal være med på planleggingen å lage til, han er veldig flink! Han sa jeg ikke måtte finne på å spise is for da ville hun fryse ned i magen å hun har jo ingen klær på! Haha :-)

                                

 

2 kommentarer

Forsvarsfrue

03.11.2015 kl.15:29

Gratulerer så masse! Kjenner meg igjen i både kvalme og bekkenløsning forresten.. Håper resten av graviditeten og fødselen går fint for deg :)

Amalie H

03.11.2015 kl.17:15

Forsvarsfrue: Tusentakk!! :) Det skal ikke være enkelt å gå gravid... Håper alt går fint for deg også :D

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits