Bursdagsfeiring og barnehagestart

I forrige uke var jeg jo i Oslo for å feire 18årsdagen min, det var fantastisk gøy! 
På søndagen når vi kom dit dro vi på tusenfryd, hadde det kjempe kjekt der utenom lange køer.
Vi fikk ikke tatt en ting mer enn en gang men men. Var utrolig gøy der!
Men jeg må si det at maten der var HELT forferdelig, blir kvalm bare av tanken på den. Vi spiste en ekkel kyllingburger med gamle chips, fysj.. så kostet det 150 kr, det er jo galskap!
Senere dro vi på fridays hvor vi møtte Sandra, satt å prata endel før vi dro tilbake til hotellet for å være der til klokken slo 00.00.
Da spratt vi champagneflaska og satt på bursdagssanger! Haha, utrolig gøy. Sprang så ut for å bruke leggen min for første gang, selvfølgelig ble jeg ikke spurt om leg, måtte mase på han for at han skulle spør!
Så fikk jeg en sjokolade i bursdagsgave av han da, det var jo kjekt.

Morningen etter måtte jeg først skaffe meg ny koffert,  fikk bare en å velge mellom.. den var svart og stygg. 
Vi spiste så frokost og dro på shopping.. utrolig kjedelig for butikkene hadde seriøst ingenting! Vi var innom så og si alt, haha. Var ikke i shoppinghumør så hadde sikkert noe med det å gjøre.
Vi satt oss så ned en plass, da kjøpte jeg min førte lovlige øl, haha den smakte faktisk ikke så godt. Da kom en annen venninne som vi faktisk aldri har møtt før! Ble kjent på nettby for 5 år siden men har aldri kommet så langt at vi har møtt hverandre, men skal definitivt møtes igjen! Var utrolig koselig.
Vi dro på fridays og spiste, mens jeg satt der å nøyt den alt for store burgeren kommer det plutselig tre ansatte med ballonger,orekake og synger Happy birthday to you med helium stemme! Det var utrolig gøy, hadde ikke forventet i det hele tatt.. alle på fridays klappet etterpå, haha. Det var det julie som hadde fikset! 

På kvelden bestemte vi oss for å dra ut, men er jo ikke så mange 18årsteder i oslo, spesielt ikke på en Mandag. Men vi dro på trompeten! Det var veldig kjekt, ble kjent med nye folk og sang karaoke.
Jeg og Julie sang sangen vår Can't fight the moonlight, det er karaoke sangen vår som vi har sunget siden vi var små, tenker på henne vær gang jeg hører den.  
Vi dro så på hotellet for å ha nach, men det var ikke de i respesjonen så begeistret for så vi stakk ut igjen. Sprang rundt på operataket som noen tullinger og sånn, haha var veldig gøy.
Husker ikke når vi la oss, men var nok ganske så seint ja.. var så redusert når vi måtte reise hjem dagen etterpå, uff. Men var en herlig tur! Vi 3 kommer nok til å dra om ikke så lenge tilbake tror jeg.
Ellers så begynte jo Aron i barnehagen forrige uke, han er der akkurat nå og storkoser seg! 
Han har jo begynt i steinerbarnehagen, jeg er så utrolig fornøyd med å la han gå der.. det er så rolig der, og så hjemmekoselig. 
Han har vært der alene de 3 siste dagene, litt rart å sende han vekk sånn.. men han storkoser seg. Jeg merker det på han når han er hjemme også.. han er blitt så mye mer glad og ikke minst sliten! Haha. 
Men han stråler hele tiden, han kommer nok til å ha det kjempe kjekt der fremmover. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits