Ønsker meg ny vogn!


Jeg ønsker meg ny vogn! Har hørt så utrolig mye bra om emmaljunga scooter, så jeg ønsker meg den så utrolig mye. 
Jeg har jo allerede to vogner men jeg tror jeg vil selge mountain buggy'en. Er kjempe glad i den, virkelig en vogn å anbefale, men jeg er lei... Hehe. Enese er jo at den hadde vært perfekt til jeg skal begynne på skolen, for da må jeg sikkert løpe ganske fort for å rekke alt, og det er kjempe lett med mountain buggy. Får se hva jeg gjør, ønsker meg hvertfall så sykt mye en scooter 2.0 vogn, har bare hørt flotte ting om den og den ser jo bare helt fantastisk ut! 

4 kommentarer

mammamarlene89

02.03.2012 kl.11:49

Vi har emmaljunga scooter 2.0 og har vært veldig fornøyd med den, men nå har vi fått en ny vogn så da skal vi selge den siden vi trenger den store vognen til sovevogn i barnehagen :P dette er vel 4 vognen vår nå..(A)

mammamarlene89

02.03.2012 kl.11:56

Du får kjøpe vår vogn :P hehe...den er bare 4 mnd gammel...vi har denne: http://mamadoma.ru/p2_35254.htm med fottrekk da..hehe! neida, men anbefaler virkelig disse vognene, veldig lett å ha med seg i bil, butikker eller bare en liten tur ;)
Lover deg at du kommer til å angre om du selger den! :P

Amalie H

08.03.2012 kl.12:40

SILJE HELÉN: Ja gjør vel kanskje det... kanskje jeg selger emmaljungaen istede, liker egentlig ikke sportsdelen så veldig godt :p

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits