Drømmevogna

Jeg har funnet drømmevogna! Litt sent da, var så absolutt denne jeg skulle kjøpt. Men jeg har bestemt meg for å kjøpe denne til nestemann. Det er jo selvfølgelig lenge til, men da er vel kanskje prisen gått ned litt også. Det kan jo hende jeg endrer mening innen nestemann kommer, men jeg syns hvertfall vogna hørtes helt fantastisk ut! 
Du kan feste på bag,sportsdel,bilsete,vippestol, tvilling sete og en slik annen ting. Ser gøy ut for ungene, vet ikke helt hva det er? Er i hvertfall et orange sete og "sykkel ratt" ting. Er sikkert gøy for barna da!
Har lest litt rundt på nettet, der er det veldig forskjellige meninger. Noen syns den er helt fantastisk, noen hater den. Men smak og behag. Gleder meg hvertfall til nestemann kommer, haha!
Jeg kunne jo kjøpt vogna til Aron nå. Men nå har han 3 skikkelige vogner å 2 triller. Så det holder i massevis!
Det finnes flere typer, dette er 4rider, men jeg har også sett litt på urban rider. Vet ikke helt hvilken jeg liker best. 

mutsy.nl 

2 kommentarer

Silje Helén

09.01.2012 kl.17:23

Greta har denne vogna! :-) Tanta mi altså, men tror du vet hvem hun er? :p Har ikke prøvd den så mye selv, men virker som en god vogn da :-)

Amalie H

09.01.2012 kl.21:36

Silje Helén: Hehe, ja hvet hvem det er :D Ja den ser veldig god ut! Frister å kjøpe den nå, men jeg trenger den ikke.. så får nok vente :D

Skriv en ny kommentar

Amalie H

Amalie H

21, Ålesund

Heisann!

hits